Sporty look: Sådan styler du dit outfit med en fodboldtrøje

Er du blevet inviteret til fodboldkamp af kæresten? Så kan du imponere ham (eller hende) ved at iføre dig holdets fodboldtrøje. Du kan også bare bruge fodboldtrøjen i dit hverdagsoutfit, hvis det gerne må være lidt mere sporty. Få gode idéer her.

Du behøver ikke at være dedikeret roligan for at gå med fodboldtrøjer. Du kan sagtens bruge en fodboldtrøje til at style dit outfit, så du ser både sporty og trendy ud på samme tid. Det gælder, uanset om du ifører dig en FCK, AGF eller OB-trøje. Herunder følger en række gode råd, som du kan følge, når du skal style dit outfit.

Sådan styler du din fodboldtrøje med dit outfit

Hvis du vil opnå et sporty look, så kan du kombinere din fodboldtrøje med jeans eller shorts. Dette er en simpel og klassisk måde at matche din fodboldtrøje med dine hverdagsitems. Vælg et par jeans eller shorts i en neutral farve og lad trøjen være i centrum. Hvis du ønsker at skabe en mere afslappet stil, kan du vælge et par slidte jeans og et par sneakers.

Du kan også style din fodboldtrøje med en nederdel eller kjole. Det er oplagt, hvis du ønsker en mere feminin og elegant stil. Vælg en nederdel eller kjole i en neutral farve, og lad trøjen være det farverige element, hvis du vel at mærke vælger en trøje fra et hold med festlige farver. Tilføj eventuelt et par høje hæle eller støvler for at fuldføre looket.

Du må gerne tænke ud af boksen

Det er også altid muligt at kombinere fodboldtrøjen med andre elementer, hvis du vil skabe et endnu mere sporty look. Det kan eksempelvis være et par leggings, tights eller et par sneakers, som giver dig et aktivt og sporty look. I sidste ende er det op til din fantasi at vælge, hvordan du vil kombinere outfittet, da det kan gøres på mange måder.

Det er dog altid en god idé at tænke en smule ud af boksen. Du behøver ikke at holde dig til traditionelle stylingmetoder, hvis du gerne vil have, at dit outfit tiltrækker sig opmærksomhed, uanset om du skal i byen med en veninde eller til en fodboldkamp med kæresten. Der er mange muligheder, men find en stil, som er helt din egen.

Du kan eksempelvis prøve at kombinere din fodboldtrøje med et par læderbukser, eller style den med en blazer og et par høje hæle for et mere formelt look. Fodboldtrøjen er med til at trække det hele i en lidt mere casual retning, men ikke desto mindre bevarer du et mere stringent og formelt look, hvis du eksempelvis at kombinere den med en blazer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
Sådan rammer du det rigtige Roskilde Festival-outfit
Læs mere

Modeguide: Sådan vælger du det helt rigtige outfit til Roskilde Festival

Er du i tvivl om, hvordan du skal klæde dig, hvis du vil ramme det helt rigtige Roskilde Festival-outfit? Du ved – det, der siger noget om din personlighed, men samtidig matcher nøjagtigt den stemning, der definerer Roskilde Festival. Herunder får du 3 gode tips til, hvordan du rammer det helt rigtige Roskilde Festival-outfit.
Læs mere