Sådan finder du din stil som mand

Hvordan du klæder dig, viser folk meget om, hvem du er. Der er mange måder at sammensætte et outfit på, alt efter din personlige stil, og hvordan du gerne vil opfattes af menneskerne omkring dig. 

Uanset hvad, så betyder tøj meget, men det kan være svært at finde sin stil. Derfor kan du i denne artikel læse mere om, hvilke overvejelser du kan gøre dig i forbindelse med at udvikle din stil. 

Personlighed og interesser bør spille en stor rolle i din stil 

Som nævnt, så spiller vores personlighed og interesser en stor rolle i, hvad vi opfatter som pænt og stilet. Derfor bør du inkorporere disse elementer i den garderobe du gerne vil skabe. Klik her for inspiration. 

Måske er du en person, som hører til en bestemt subkultur, og en måde du vil vise dette på er gennem din beklædning.  

Måske er du en person, som nyder at klæde dig på en helt anden måde i weekenderne, end du gør i hverdagene, fordi du føler, at du kun kan være dit autentiske jeg udenfor arbejdstiderne. 

Uanset hvad, så kan du finde tøj til din nye stil hos Stone Island.

Er det okay med opmærksomhed eller er du mere tilbagetrukket? 

Når du skal til at udvikle din egen stil, så bør du overveje, om du er en, der nyder at afvige fra trends og være lidt unik i din tøjstil. Det kan også være, at du er mere interesseret i bare at se pæn ud, men ikke drage for meget opmærksomhed. 

Der er intet i vejen med at drage opmærksomhed, og der er heller intet galt i ikke at ville have det. Uanset hvad, så er det dog noget du bør tage stilling til, da det kan blive meget ukomfortabelt, hvis man ikke har overvejet dette, når man sammensætter sin garderobe. 

Er udsmykning noget du ønsker eller allerede har? 

Når man skal sammensætte et klædeskab, som reflekterer ens stil, så er det også vigtigt at overveje, om man er til udsmykning eller ej. Hvis ja, er det så udsmykning på huden eller pynt i form af smykker.  

Hvis du er en person med mange piercinger og/eller tatoveringer, så bør du overveje om disse, skal spille en central rolle i din stil. Hvis du nyder smykker, så bør du overveje hvilke størrelser, materialer og farver, disse skal være i for at passe bedst til det indtryk, du vil sende folk. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like