Sådan finder du de rigtige accessories til dit outfit

Det kan være svært at finde ud af, hvilke accessories der passer til ens outfit. Du har sikkert et par øreringe, som passer til en af dine kjoler, men alle burde have de rigtige accessories til ethvert outfit. Herunder kan du læse en lille guide til, hvordan at du vælger de rigtige accessories til dit outfit, så du altid kan matche tøj og smykker.

Udnyt kontrasterne og fremhæv dine accessories

Der er mange muligheder når det kommer til at finde accessories til dit outfit, men det hele handler om at få det til at matche – og her kommer kontrasterne dig til gode. Hvis du er glad for at gå I mørke og jordnære farver, er det vigtigt at du matcher dine accessories, så de står i skarp kontrast med de mørke nuancer.

Det kunne f.eks. være i form af et halstørklæde i en skarp rød farve, eller et par guld øreringe som står godt i kontrast til det sorte. Mulighederne er mange, men så længe du fokuserer på kontrasterne mellem dine accessories og dit tøj, så kan du ikke gå helt galt i byen. Du kan finde flere tips her.

Find smykker der matcher dit outfit

Smykker har altid været en af de foretrukne accessories, og her er mulighederne også mange. Der findes utroligt mange flotte smykker til enhver smag, og her handler det om at finde et smykke, som passer til din stil samt farverne på dit outfit. 

Hvis du hælder mest til det minimalistiske look, kan du med fordel vælge et sæt små øreringe, eller et diskret armbånd. Hvis du gerne vil fremhæve dine smykker, eller måske et bestemt område på din krop, så bør du vælge nogle mere skinnende og prangende smykker.

Måske har du en masse smykker liggende derhjemme, som du kan prøve at matche med dit outfit. Hvis du mangler lidt inspiration til dit valg af smykker, kan det anbefales at tage et kig efter nogle flotte smykker fra Henrik Ørsnes Design – se dem her

Prøv dig frem foran spejlet

Den bedste måde, du kan finde de rigtige accessories til dit outfit, er ved at bruge tid foran spejlet. Det er vigtigt at du prøver nogle forskellige ting af, som du måske aldrig havde tænkt ville fungere. På den måde kan du finde en unik kombination, som måske sidder lige i øjet. 

Du skal aldrig være bange for at prøve kræfter af med nye accessories som smykker, tasker, halstørklæder, hatte og hvad du ellers kan finde. Mulighederne er nærmest uendelige, og det hele kommer i sidste ende an på, hvilke accessories du føler matcher dit outfit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
Sådan rammer du det rigtige Roskilde Festival-outfit
Læs mere

Modeguide: Sådan vælger du det helt rigtige outfit til Roskilde Festival

Er du i tvivl om, hvordan du skal klæde dig, hvis du vil ramme det helt rigtige Roskilde Festival-outfit? Du ved – det, der siger noget om din personlighed, men samtidig matcher nøjagtigt den stemning, der definerer Roskilde Festival. Herunder får du 3 gode tips til, hvordan du rammer det helt rigtige Roskilde Festival-outfit.
Læs mere