4 gode råd til den perfekte makeup

Når du lægger makeup, er det vigtigt, at du gør det på den rigtige måde. Det ser ikke alene bedre ud, men det holder også din hud sund og behagelig, så du har en naturlig glød, selv når du ikke bruger makeup.

Herunder kan du læse mere om, hvordan du lægger den perfekte makeup. Du får 4 konkrete råd, som du kan implementere med det samme. Det sikrer, at du lægger makeup, som holder og ser hamrende godt ud i løbet af hele dagen.

Hvis du ønsker flere gode beautytips, kan du med fordel besøge denne blog omhandlende sundhed og skønhed. Der er masser af spændende artikler, som du kan lade dig inspirere af i dagligdagen – og det bedste er, at de er helt og aldeles gratis.

#1: Sørg for at rense din hud hver aften

Det er vigtigt, at du renser huden hver aften, da den udsættes for utroligt meget skidt i løbet af dagen. Samtidig har makeuppen den ulempe, at den tilstopper porrene, så de ikke kan ånde – og det betyder, at huden er nødt til at blive renset både morgen og aften.

Hvis du ikke renser din hud fri for makeup – og generelt bare sørger for at rense den – vil du ende med uren hud, og det vil resultere i bumser, røde plamager og tør hud. Generelt bør du sørge for, at din hun bliver renset minimum to gange hver dag, hvis du bruger makeup.

#2: Brug en god fugtgivende creme

Det er vigtigt, at du sørger for at bruge en fugtgivende creme, når du har renset din hud. Det ser ikke just pænt ud, hvis du lægger foundation på tør hud – og det kan du også nemt undgå, hvis du sørger for at vaske huden og bruge en fugtighedscreme.

Du bør bruge en 24-timers creme, der varer hele døgnet, eller en dag- og natcreme, som holder huden fugtig på alle tider af døgnet. Den eneste forskel er, at den ene creme kun skal bruges én gang, imens den anden skal bruges to gange i døgnet.

#3: Sørg for at dække ujævnheder

Hvis du har bumser eller andre ujævnheder i huden, så bør du dække den med en concealer, der har den samme farve, som din hud. Er du i tvivl om, hvilken concealer der matcher din hudfarve, kan du altid forhøre dig hos din forhandler.

Som udgangspunkt bør du anvende en lyserød nuance til blodsprængninger og rander, mens du bør anvende en mere grønlig nuance, hvis der er tale om rødme eller bumser, da det vil dække mest optimalt.

#4: Sådan får du et ensartet resultat

Hvis du vil have et ensartet resultat, når du bruger makeup, er det en god idé at duppe foundation på dine kindben, næse, hage og pande. Du bør anvende en god foundationbørste, så der ikke efterlades hår – og så den bliver fordelt jævnt over dit ansigt.

Foundtationen bør som udgangspunkt have den samme farve som din hud. Hvis du vil have en smule ekstra glød, kan du i stedet anvende en lidt mørkere tone, som giver dig lidt mere farve. Det er særligt en god idé i løbet af vintermånederne.

Hvis du har tendens til fedtet hud, bør du anvende en mat pudder efterfølgende. Har du tendens til tør hud, bør du i stedet anvende en mineralpudder. I nogle tilfælde kan det betale sig at skifte mellem mineralpudder og mat pudder afhængigt af årstiderne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like