22 ideer til bryllupsgave under 1.500 kr.

22 idéer til en bryllupsgave, der ikke har en høj pris.
22 idéer til en bryllupsgave, der ikke har en høj pris.
Er du blevet inviteret til bryllup og mangler derfor inspiration til en gave til brudeparret? Læs med her, vi har samlet 22 ideer til den perfekte bryllupsgave.

Du er blevet inviteret til bryllup, og leder derfor efter en gave, som brudeparret med sikkerhed vil blive glade for. Læs med her, vi har samlet 22 ideer til en bryllupsgave, du kan lade dig inspirere af.

#1: Kaffekværn

Langt de fleste danskere drikker kaffe, så hvorfor ikke give brudeparret en kaffekværn i et flot design og dertil en pose god og velsmagende kaffe. Nykværnet kaffe dufter dejligt og smager lækkert – og er noget, du selv vil, nyde godt af ved et besøg.

#2: Knive

Et sæt gode knive er et must i enhver madelskers hjem. Laver brudeparret meget mad selv, vil en ny, god kokkekniv, være noget de vil sætte pris på. Gå ud fra deres smag og vælg en kniv som du tænker, de vil synes, er flot at have hængende på knivblokken.

#3: Sengetøj

Du kan sagtens få et sæt lækkert kvalitets-sengetøj til under 1.500 kroner, som brudeparret vil elske at putte sig i ved sengetid. Der findes et væld af udgaver i forskellige materialer, designs og prisklasser, men med et sæt i bomuld vil gaven aldrig slå fejl.

#4: Koncert-oplevelse

Skal du til bryllup ved et par, der elsker musik og koncerter, er et gavekort til en koncert-oplevelse en oplagt idé. Er du usikker på hvilken slags musik, de vil blive gladest for at se, kan du med fordel give dem et gavekort til Billetlugen, Ticketmaster eller Livenation.

#5: En tur ud og spise

Er brudeparret madelskere, eller tænker du blot, at det er en god idé at give parret en date, vil et gavekort, til deres yndlingsrestaurant, med sikkerhed falde i god jord. Har parret børn, kan du samtidig tilbyde at passe deres børn den dag, de benytter sig af gavekortet.

#6: Spa og welness-oplevelse

Forær brudeparret en oplevelse de vil kunne benytte sig af, når bryllupsræset er overstået, ved at give dem en tur i spa. Her vil de nyde hinandens selskab i en dejlig og afslappende atmosfære – et gavekort til en eller to spa- og welnessbehandlinger er et sikkert gavehit til et brudepar.

#7: Vaser

En flot vase behøver ikke have blomster i sig. Den pynter både med og uden blomster. Der findes et utal af vaser på markedet, så find ud af hvilken stil brudeparret har, og vælg om vasen skal være af porcelæn, keramik, glas eller noget helt fjerde.

#8: Grill

Uanset om brudeparret er indehaver af en stor have eller en altan, kan du give dem en grill. En grill kommer i mange varianter og størrelser, hvor fælles er, at de kan varme mange sommeraftener godt op med hygge og lækker mad.

#9: Bålfad

Skru på for varmen og hyggen til de lange sommeraftener med et bålfad i parrets have. Denne gave vil sørge for at skabe en masse hyggelige stunder, hvor du også kan deltage. Rist skumfiduser, drik et glas vin og/eller sid blot og nyd lyden og synet af flammerne.

#10: Blomster

Blomster dufter dejligt og pryder ethvert hjem. Glæd derfor det nygifte par med en buket blomster eller giv dem et abonnement på blomster. Med et abonnement på blomster vil parret løbende modtage friske blomster, som vil pynte deres hjem.

#11: Et træ

Ønsker du at give parret en gave, der holder for evigt, som et symbol på deres kærlighed, er et træ den perfekte idé. Her vil parret, kunne følge træets udvikling og blomstring år for år i takt mede deres ægteskab. Det eneste denne gave kræver, er naturligvis at parret er haveejere.

#12: Plakater eller et malleri

Når det gælder boligindretning, er plakater og mindre mallerier en af de helt store trends. Der er mange slags at vælge imellem, så hav brudeparrets stil og smag i mente, idet du udvælger deres nye vægophæng. Vil du gerne ofre lidt ekstra penge, bør du komme en flot ramme om plakaten eller maleriet.

#13: Dørskilt

Alle har brug for et dørskilt på deres bolig, særligt som nygift. Forær brudeparret en mindeværdig gave med et unikt dørskilt hvorpå deres nye fællesnavn står skrevet. Det er en gave, de vil byde hjerteligt velkommen og have glæde af i mange år.

#14: Porcelæn

Porcelæn, særligt ´kongelig porcelæn er en af tidens helt store boligtrends. Samler brudeparret på dette, er det en oplagt gaveidé at forære dem en kop, kande eller vase fra Royal Copenhagen – det er smukt, tidsløst og brugbart dansk design.

#15: Keramik

Giv parret en kreativ gave med en vase, kande eller tallerkner i keramik. Keramik har efterhånden vundet stort indpas i danske hjem landet over, og det er ikke helt uden grund. Det er flot, holdbart og kommer oftest i et unikt design.

#16: Lysestager

Skru op for hyggen med nogle elegante lysestager, som kan skabe varme på mørke aftenener, og samtidig pynte når de ikke anvendes. Denne gave vil du aldrig gå helt galt i byen med. Sørg blot for at vælge et sæt der passer til brudeparrets stil og boligindretning.

#17: Hoptimister

En hoptimist, som symboliserer glæde og optimisme, og som endda fås som gom og brud, er et godt bud på en mindeværdig gave om den store dag. De to små, lykkelige hoptimister er hoppet i fint tøj i kærlighedens tegn, hvilket netop gør dem til den perfekte gave til anledningen.

#18: Gavekurv

Men kærligheds-gavekurv, vil brudeparret kunne nyde godt af en masse forskelligt lækkert og pleje tosomheden i lang tid efter brylluppet. Køb en færdiglavet gavekurv eller sammensæt din egen med alt det du ved parret holder af.

#19: Chokolade

En æske lækker, velsmagende chokolade slår du aldrig fejl, særligt ikke hvis parret har en sød tand. Du kan endda få specialdesignet chokolade, hvori du kan skrive en hilsen til brudeparret. Denne gave er relativt billig, og kan dermed også anvendes som en ekstra gave, hvis du synes gaven i sig selv er for lidt.

#20: Vin eller øl

Det er en klassiker, uanset lejligheden. En lækker, mousserende flaske Italiensk vin eller et sæt specialøl egner sig eminent som gave til et bryllup. Denne gave kan også let kombineres med en æske chokolade eller kommes i en gavekurv.

#21: Sprut

Kan parret godt lide at nyde et godt glas whiskey, cognac eller lignende, kan du gå på jagt efter en fin flaske sprut ved en lokale forhandler eller gå på nettet og bestille en hjem. En gave brudeparret vil sætte pris på og nyde godt af mange aftenener.

#22: Fotobog

Ønsker du at give brudeparret en personlig gave, som de kan have glæde af længe, er en fotobog fyldt med minder en eminent gaveidé. Billeder siger mere end 1.000 ord, og med billeder af både gom og brud i en fotobog, vil de kunne hygge sig i timevis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *