Guide: Sådan får du dine bryster til at se større ud

Brystoperation
Brystoperation
Mange kvinder er ikke tilfredse med sine bryster. Her får du tips til, hvordan du får dine bryster til at se større ud.

Alle kvinder har forskellige former, hvilket selvfølgelig også gælder brysterne. Hvordan dine bryster ser ud, er i høj grad genetisk betinget, så dine bryster vil ofte ligne din mor og søstres. De starter med at blive udviklet i puberteten, hvorefter formen løbende ændrer sig i løbet af dit liv. Det sker eksempelvis, når du bliver gravid, når du taber dig, når du træner, eller i takt med at du bliver ældre.

Hvis du er som de fleste andre kvinder, vil du gerne have smukke bryster. Mange er desværre ikke tilfredse med, hvordan deres bryster er udformet, men der er heldigvis meget, du kan gøre, hvis du drømmer om mere fyldige bryster eller blot ønsker at fremhæve dem.

Træn musklerne i brystet

Når du træner, får du ikke større bryster, men dine brystmuskler vil vokse, hvilket resulterer i, at du får fastere bryster. Din skålstørrelse vil ikke vokse, men du får markerede og faste bryster, når du træner. Du vil særligt opleve resultater, hvis du bænkpresser eller tager armbøjninger.

Vælg en anden bh

Din bh kan gøre en stor forskel for, hvor store dine bryster ser ud. Hvis du har små bryster, har du flere valgmuligheder, når det kommer til valg af bh’er. Du kan eksempelvis vælge blonde bh’er, der fremhæver formen på dine bryster, og samtidig ser godt ud under en top.

Herudover findes der en lang række bh’er, der kan få dine bryster til at syne af mere. Vælg eksempelvis den klassiske push up, der giver en ekstra volumen til dit bryst, eller en shape-bh, som får dine bryster til at se rundere ud. Vil du have løftet brysterne, kan du bruge en lift-bh.

Få en brystoperation

Hvis du ikke er tilfreds med størrelsen på dine bryster, kan du også vælge af få en brystoperation. Tænk dig grundigt om, inden du vælger at få opereret dine bryster større. Det er en stor beslutning, og det er vigtigt, at den bliver truffet på det rigtige grundlag.

En plastikkirurg kan hjælpe dig med at få en konsultation, hvor du får svar på alle de spørgsmål, du må ligge inde med. Efterfølgende kan du træffe den endelige beslutning. De fleste kirurger i Danmark er meget dygtige, så de kan skabe gode resultater, der ser naturlige ud. Læs mere om brystoperation her.

P-piller kan have en positiv effekt

Hvis du anvender p-piller, kan det have en gavnende effekt på din bryststørrelse. P-piller indeholder hormoner, der kan forårsage vækst – eksempelvis østrogen. Du bør dog ikke udelukkende tage p-piller for at få større bryster. Pillen er ikke skabt til det formål, og der kan være andre bivirkninger forbundet hermed, som ikke er sunde for dig og din krop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like