Modeguide: Sådan vælger du det helt rigtige outfit til Roskilde Festival

Sådan rammer du det rigtige Roskilde Festival-outfit
Sådan rammer du det rigtige Roskilde Festival-outfit
Er du i tvivl om, hvordan du skal klæde dig, hvis du vil ramme det helt rigtige Roskilde Festival-outfit? Du ved – det, der siger noget om din personlighed, men samtidig matcher nøjagtigt den stemning, der definerer Roskilde Festival. Herunder får du 3 gode tips til, hvordan du rammer det helt rigtige Roskilde Festival-outfit.

Roskilde Festival er mere end bare en festival. Det er et sted, hvor man kan slippe tøjlerne, nyde god musik og synke helt ned i sin festivalstol for bare at iagttage den vilde og unikke stemning, der hersker på campingområdet.

Samtidig er det et sted, hvor man gør noget ud af sig selv, selvom man ikke har været i bad i flere dage. Roskilde Festival er et mekka for unge mennesker, og hvert år strømmer ugeblade samt mode- og livsstilsmagasiner til for at dokumentere de mange smukke Roskilde outfits.

Hvis du er i tvivl om, hvilket outfit du skal køre på Roskilde Festival, følger herunder tre brugbare tips, som du kan lade dig inspirere af. Et lille hint: Det handler om at kombinere det praktiske med det unikke og personlige.

#1: Du kan sagtens se godt ud i gummistøvler

Gummistøvler er ikke det mest sexede, du kan ifør dig – medmindre du bruger den som en del af dit outfit på Roskilde Festival. Det danske sommervejer er ustadigt, og du kan aldrig regne med, at det bliver høj sol, hvilket særligt gør sig gældende på Roskilde Festival.

Typisk er det sådan, at det enten bliver sjaskvådt gennem hele ugen, og ellers står den på bragende sol. Du gør derfor klogt i at medbringe et par gummistøvler, så du ikke mister dine sko, når du synker ned i mudderet på vej fra campingpladsen til festivalområdet.

Til gengæld ser du hamrende godt ud i dine gummistøvler, når du er på Roskilde Festival. Det samme gør sig gældende med dit regntøj. Der er ikke noget smukkere end 130.000 mennesker samlet, der kollektivt har iført sig gummistøvler og regnfrakke.

Hvis du vil ramme det helt rigtige Roskilde Festival-outfit, bør du gå efter at kombinere dit ellers usexede regntøj med noget mere smart – eksempelvis en uldsweater og et par stilede solbriller, som du selvfølgelig har iført dig, selvom det står ned i stænger.

#2: Det hele handler om accessories

Jo flere accessories, du har på, desto bedre. På Roskilde Festivla kan du sagtens tillade dig at eksperimentere med dit outfit, og det handler langt hen ad vejen om at ramme direkte ind i den ånd, der hersker på Roskilde Festival – en kombination af laid-back coolness, praktisk påklædning og moderigtigt outfit, du ville iføre dig på en aften i byen med veninderne.

Dine accessories er desuden med til at gøre dit outfit lidt smarter – og så gør det ikke noget, at du har joggingbukser på, hvis bare der er styr på dine accessories. Der er dog en række særlige accessories, som børe være en essentiel del af dit Roskilde Festival-outfit:

  • Solbriller – og de må gerne være fra Ray-Ban.
  • Øreringe – men sørg for, at de ikke er så voluminøse, at de sidder fast i sidemanden, når du giver den gas til helt oppe foran Orange Scene.
  • Armbånd – du har naturligvis iført dig Roskilde-armbåndet, men du kan sagtens kombinere det med flere forskellige armbånd, som tilføjer den helt rigtige coolness til dit Roskilde Festival-outfit.
  • Bæltetaske – når du er på Roskilde Festival, bør du altid have en bæltetaske med. Den kan du bruge til at opbevare alt fra kontanter til din telefon, kondomer og solcreme.

#3: Skovmandsskjorte og afklippede shorts

En festival er en tidslomme, hvor alt står stille midt i kaosset. Det er svært ikke at forestille sig, at festivalstemningen har været den samme i 70’erne, som den er i dag – dog foruden alle de mange lydsystemer, der blæser campingområdet op, som stod du foran Orange Scene.

Det betyder, at du gerne må lade dig inspirere af den mode, der altid har heresket og aldrig går af mode – eksempelvis skovmandsskjorte og afkilppede shorts (som gerne må være fra Levi’s, hvis du vil sikre dig, at andre ikke kigger skævt til dit Roskilde Festival-outfit).

Vælg en oversized skovmandsskjorte, som går fremragende sammen med et par forkortede shorts, som desuden gerne må ligne, at de har været fast inventar på Roskilde de seneste 10 år eller mere. Når solen skinner, kan du binde skovmandsskjorten om livet og bruge den som en nederdel – og så er den praktisk, når solen går ned, og det bliver mørkt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like