Tøjkrise: Undgå enhver tøjkrise med disse 8 råd

Har inspirationen forladt dig idet du står og kigger ind i skabet som ellers bugner af tøj? Vi har alle prøvet at stå i situationen; tøjkrise! Her får du 8 gode råd til at undgå en tøjkrise.

Vi har alle prøvet at have en tøjkrise, hvilket kan virke enormt frustrerende. Skabet bugner af tøj, så det er ikke det der er problemet. Du kan bare ikke lige finde den ting, som vil gøre dit outfit helt perfekt – inspirationen har helt forladt dig. 

Heldigvis får du her et par gode tips til hvordan du undgår at stå i den kedelige og frustrerende situation, som en tøjkrise nu engang er. Der er nemlig altid et par sikre vindere, som vil få dit look til at fremstå perfekt. Hvad end du skal til fest eller det blot er hverdag. 

Tips til at undgå en tøjkrise

Står du igen og igen midt i en tøjkrise kan det være en god idé at spørge dig selv om hvad årsagen til tøjkrisen egentlig er. Er det fordi du ikke kan beslutte dig, går du altid i det samme tøj, føler du dig for tyk eller har du vitterligt ikke noget at tage på, da alt er til vask? 

# 1: Find tøj frem aftenen forinden

Oftest opstår en tøjkrise om morgenen inden du skal ud ad døren og på arbejde eller i skole, hvilket er et super dårligt tidspunkt. Derfor kan det være en god idé at lægge tøj frem inden du går i seng. Du er oftest også mere frisk om aftenen, hvorfor du har mere overskud til at finde det perfekte outfit. 

# 2: Hvad skal du egentlig? 

Når du står midt i en tøjkrise kan du spørge dig selv. “Hvad skal jeg egentlig i dag”. Skal du på arbejde, bevæge dig meget, er det varmt udenfor og hvad har du egentlig lyst til at have på. Hvis det regner, kan du vælge en mere moderigtig fra danske Rains – du behøver ikke at se dum ud, blot fordi du klæder dig praktisk.

Skal du ikke noget som kræver en vis form for påklædning, kan du træde lidt tilbage fra dit klædeskab og tage en dyb indånding og kigge på dit tøj med friske øjne. Gå efter hvad du skal, så du ikke ender med at have noget virkelig upraktisk tøj på. 

#3: Ryd op i din garderobe

Oplever du at have tøjkrise flere gange om ugen, selvom dit klædeskab er fyldt med tøj i alle mulige afskygninger, kan det være en god idé at få ryddet ud i noget af det. For mange muligheder kan let forvirre en, så det bliver sværere at beslutte sig. 

# 4: Få hjælp af dine veninder

Nogle gange mangler du blot lidt inspiration til at sammensætte dit tøj på nye måde, hvorfor det kan være en god idé at lade en veninde hjælpe dig, så du får nye øjne på det tøj du i forvejen har.  

På den måde vil du føle at du har fået en helt ny garderobe, hvor du og din veninde sammen kan  hygge jer og lege modeshow. 

Undgå enhver tøjkrise ved altid at have disse 4 elementer i dit tøjskab

# 1: Den hvide T-shirt

Du har sikkert allerede en eller flere hvide t-shirts i din garderobe. Det har langt de fleste i hvert fald. Det er nemlig altid en sikker vinder, som både kan bruges til hverdag og til fest. En hvid t-shirt er en vaskeægte klassiker, som altid er pæn og så kan den bruges på mange forskellige måder. 

Den passer altid til et par jeans, hvad end det er et par skinny sorte jeanse eller et par cowboy jeans med vidde i blå. Det kan dog godt gå hen og føles lidt kedeligt, hvis du stort set dagligt tager dette outfit på, hvorfor du godt kan bruge lidt inspiration til at pifte det look op.

Den hvide T-shirt er perfekt til hverdag 

Ønsker du at pifte dit hverdagslook, så det sidder lige i skabet når du går ud ad døren, kan du med få detaljer let opnå dette. Giv din hvide T-shirt et helt nyt liv ved blot at tage en cropped top eller en kjole med smalle stropper uden på den. Hertil kan du både have bare ben, jeans eller nylonstrømper på. 

Lag på lag er meget moderne, hvilket er super fedt, da der ikke skal meget til for at sætte prikken over i’et på ens hverdagsoutfit. Du kan altid tage et par fede støvler og et par fine og enkle smykker på til outfittet, hvis du ønsker lidt ekstra.

Den hvide T-shirt egner sig eminent til fest

Din hvide T-shirt kan sagtens anvendes til fest. Du kan benytte samme metode som ovenstående og skabe en lag på lag effekt. Når det nu er fest kan det eksempelvis være en god idé hvis din cropped top er med palietter eller kjolen du tager ud over  T-shirten er gennemsigtigt, hvorunder du har et par fede, hullede jeans. Tag eventuelt et par fine stilletter på til, så dit outfit bliver ekstra festligt. 

# 2: Skinny jeans

Skinny jeans er efterhånden gået hen og blevet en klassiker i modebranchen. Det er der også god grund til. De passer til alt, særligt hvis de er sorte. Du har sikkert også allerede et par, hvis ikke flere liggende, hvilket er en god ting at have i enhver garderobe.  

Skinny jeans egner sig godt til hverdagen

I stedet for altid at bruge dine skinny jeans sammen med en T-shirt, skjorte eller top, kan du sagtens matche dem med en kjole. De har næsten samme funktion som et par nylonstrømper når de sidder tæt på dine ben. 

Til et par skinny jeans med en flot og farverig kjole, vil du med sikkerhed få et par flotte ord med på din vej. Til dette outfit passer både et par smarte sneakers, såvel som et par skinnende lak-støvler. 

Skinny jeans passer til enhver fest

Har du tøjkrise og skal til fest vil et par sorte skinny jeans altid kunne anvendes. Du skal blot tilføje et par enkelte elementer, som for eksempel en lille top med frynser eller lignende og et par enkelte stiletter. 

Hertil kan det være en god idé med en lidt farverig makeup. Du kan eksempelvis finde den røde neglelak og den røde læbestift frem og dertil lave smokey eyes.

# 3: Skjorten

Du kan få skjorter i mange former, farver, mønster og materialer, hvilket gør skjorten til et must have i en garderobe. En skjorte kan nemlig bruges i stort alle situationer, hvad end du skal på arbejde, til jobsamtale eller til fest. 

Skjorten er et hit til hverdag

En skjorte passer perfekt til et par skinny jeans, såvel som et par jeans med vidde i benene. Du kan også sagtens benytte lag på lag metoden og tage en rullekrave indenunder din skjorte, eller tage en cropped top udover den. 

Skjorten der er festlig

Du kan få lange skjorter som minder om en kjole, hvilket er ganske festligt i sig selv. Her kan du eventuelt komme et fint bælte i taljen og tage et par trendy sneakers på. Du kan også anvende en klassisk hvid skjorte sammen med en lang nederdel, hvortil du tager et par fine og festlige sko på. 

# 4: Den sorte kjole

Den lille sorte kjole, som vi kender fra Chanel har altid været perfekt til stort set alt. Den kan nemlig let kombineres med andre elementer, så den får nyt liv hver gang den bruges. Det eneste du her skal passe på er ikke at overdrive dit look med for mange elementer

Den sorte kjole som i alt enkelthed danner rammer om dit hverdagslook

Med en sort kjole i din garderobe kan du komme rigtig langt, både med en lille, lidt kortere sort kjole og en lang, sort kjole. Den sorte kjole er en klassiker, som du til hverdag let kan kombinere med en trøje udover eller indenunder, hvortil du tager en denimjakke eller skjorte udover.

Den sorte kjole passer også sammen med alt slags fodtøj, sneakers, støvler, sandaler og så videre. Det er en god idé at lægge vægt på smykker og andre accessories, når du tager den sorte kjole på.

Den sorte kjole er altid klar på fest

Den sorte kjole er perfekt at hive frem, hvis står midt i en tøjkrise og skal til fest. Med en sort kjole behøver det nemlig ikke blive alt for meget og du kan bruge mere energi på din makeup og dine accessories, hvilket tit kan afhjælpe en tøjkrise.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like